Lifestyle Tirana/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Tirana/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434233215260 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/textileen.

Lifestyle Tirana/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig 
Kom tot rust met de comfortabele en onderhoudsvrije Lifestyle Tirana/Graniet 120 cm rond dining tuinset. De tuinset bestaat uit de verstelbare Lifestyle Tirana tuinstoel in combinatie met de robuuste granieten dining tuintafel. De Tirana standenstoel is stevig, lichtgewicht en gemakkelijk te verstellen en in te klappen. De granieten tuintafel heeft een unieke ronde vorm en maakt het geheel tijdloos, comfortabel én onderhoudsvrij. Als je op zoek bent naar een tuinset dat comfortabel is en ook nog eens onderhoudsvrij, dan is dit echt iets voor jou. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs bij één van de twaalf sfeervolle megastores. 
De Lifestyle Tirana/Graniet 120 cm rond dining tuinset 5-delig bestaat uit: 

* 4 x Lifestyle Tirana standenstoel 
* 1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel 120 cm rond  Eigenschappen Lifestyle Tirana standenstoel antraciet  
De Lifestyle Tirana standenstoel is een lichtgewicht aluminium verstelbare tuinstoel. Omdat de tuinstoel een aluminium frame heeft, kan de tuinstoel tegen alle weersomstandigheden. Samen met de ronde granieten dining tuintafel ontstaat er een mooie duurzame en onderhoudsvrije tuinset. Verder heeft de Tirana standenstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Ook dit textileen is volledig weerbestendig. De rugleuning van de Tirana standenstoel is in 5 standen te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt zitten als achterover kunt liggen. Het nokstuk onder de armleuning is uitgevoerd in kunststof.  
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rond 120 cm  
De Garden Collections Granieten dining tuintafel rond 120 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuintafel is geschikt voor vier personen en sluit mooi aan bij de Lifestyle Tirana standenstoel. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat deze ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en de tuintafel dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo