Lifestyle Talai lounge tuinstoel

Het product Lifestyle Talai lounge tuinstoel van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603927926 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Talai lounge tuinstoel
Ben je op zoek naar een strak vormgegeven aluminium lounge tuinstoel en heb je liever geen zorgen over het onderhoud van de lounge tuinstoel tijdens het relaxen? Dan is de Lifestyle Talai lounge tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop misschien wel de perfecte lounge tuinstoel voor jou. Deze stoel voor buiten is namelijk gemaakt van aluminium. Aluminium heeft de voordelen dat het licht van gewicht is en dat het geen onderhoud nodig heeft. Onder ‘Eigenschappen’ leggen wij uit wat de materiaaleischappen zijn van het aluminium en de poedercoating. Mocht je willen proezitten in deze Talai loungestoel dan is dat mogelijk in een van onze Tuinmeubelshop megastores.  
Eigenschappen Lifestyle Talai lounge tuinstoel
De Lifestyle Talai lounge tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium, dit geeft het voordeel dat de tuinstoel licht is zodat deze makkelijk te verplaatsen is op jouw terras. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de lounge tuinstoel. De lounge tuinstoel wordt geleverd inclusief rug- en zitkussens. De kussens zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo