Lifestyle Talai hoek loungeset 3-delig

Het product Lifestyle Talai hoek loungeset 3-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423603118119 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Talai hoek loungeset 3-delig  
Ben je op zoek naar een strak vormgegeven aluminium hoek loungeset en heb je liever geen zorgen over het onderhoud van jouw loungeset tijdens het relaxen? Dan is de Lifestyle Talai hoek loungeset, uit het assortiment van Tuinmeubelshop, misschien wel het perfecte loungeset voor jou. De loungeset voor buiten is namelijk gemaakt van aluminium. Aluminium heeft de voordelen dat het licht van gewicht is en dat het geen onderhoud nodig heeft. Kom het loungeset gerust eens uitproberen in één van onze megastores.   
De Lifestyle Talai hoek loungeset 3-delig bestaat uit:  

* 1 x Lifestyle Talai open bank rechts
* 1 x Lifestyle Talai open bank links 
* 1 x Lifestyle Talai hoek module Eigenschappen Lifestyle Talai hoek loungeset  
De Lifestyle Talai loungeset is gemaakt van gepoedercoat aluminium, dit geeft het voordeel dat het loungeset licht is zodat deze makkelijk te verplaatsen is op jouw terras. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op het aluminium. Het Talai hoekset wordt geleverd inclusief rug- en zitkussens. De kussens zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo