Lifestyle Stella/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig | 7423616235254

Lifestyle Stella/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig 
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is vanzelfsprekend aan het Lifestyle Stella/Villagio dining tuinset. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Stella/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Stella dining tuinstoel1 x Lifesyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Stella dining tuinstoel
De Lifestyle dining tuinstoel is volledig gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Bovendien is de tuinstoel voorzien van een duurzame poedercoating, wat extra sterke beschermlaag vormt. De Lifestyle Stella dining tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan, en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een powdercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 769.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...