Lifestyle Stella/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Stella/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423614196175 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Anthracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Stella/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is vanzelfsprekend met de moderne Lifestyle/Varano 210 cm dining tuinset. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren. 
De Lifestyle Stella/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Stella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Stella dining tuinstoel
De Lifestyle dining tuinstoel is volledig gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Bovendien is de tuinstoel voorzien van een duurzame poedercoating, wat extra sterke beschermlaag vormt. De Lifestyle Stella dining tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan, en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje.
Eigenschappen Domani Varano dining tuintafel 210x90cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo