Lifestyle Stella/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423617055011

Lifestyle Stella/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is vanzelfsprekend aan het moderne Lifestyle Stella/Lido dining tuinset. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Stella/Lido 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Stella dining tuinstoel1 x Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm
Eigenschappen Lifestyle Stella dining tuinstoel
De Lifestyle dining tuinstoel is volledig gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Bovendien is de tuinstoel voorzien van een duurzame poedercoating, wat extra sterke beschermlaag vormt. De Lifestyle Stella dining tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan, en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.

Prijs: 869.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...