Lifestyle Sky/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147466458

Lifestyle Sky/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig 
De Garden Collections Sand City tuintafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt deze tuintafel tot een juweel van een tuintafel. De kunststof Lifestyle Sky dining tuinstoel een voorgevormde stoel wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Daarnaast is de Sky dining tuinstoel stapelbaar waardoor je de tuinstoelen makkelijk kan opbergen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren. 
De Lifestyle Sky/Sand City rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Sky dining tuinstoel dark grey
1 x Garden Collections Sand City dining tuintafel rond 120 cm.
Eigenschappen Lifestyle Sky dining tuinstoel 
De Lifestyle Sky dining tuinstoel is een nieuw ontwerp binnen de collectie van Tuinmeubelshop. De trendy ontworpen tuinstoel heeft een goed zitcomfort. De Sky dining tuinstoel is volledig van UV-bestendig kunststof, wat ervoor zorgt dat de dining tuinstoel onderhoudsvrij is. Door de verschillende kleuren waarin de Sky dining tuinstoel verkrijgbaar is, kunnen er diverse kleurrijke combinaties worden gevormd. 
Eigenschappen Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond 
De Garden Collections Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Sand City dining tuintafel 120 cm rond is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Sand City tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 769.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...