Lifestyle Sky/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig | 7435147499456

Lifestyle Sky/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig 
De Lifestyle Sky tuinstoel is een moderne en luchtige tuinstoel met een comfortabel zitcomfort. Samen met de stoere Oregon tuintafel ontstaat een indrukwekkende tuinset met een natuurlijke look. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Sky/Oregon 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Sky dining tuinstoel
1 x Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm.
Eigenschappen Lifestyle Sky dining tuinstoel
De Lifestyle Sky dining tuinstoel is een nieuw ontwerp binnen de collectie van Tuinmeubelshop. De trendy ontworpen tuinstoel heeft een goed zitcomfort. De Sky dining tuinstoel is volledig van UV-bestendig kunststof, wat ervoor zorgt dat de dining tuinstoel onderhoudsvrij is. Door de verschillende kleuren waarin de Sky dining tuinstoel verkrijgbaar is, kunnen er diverse kleurrijke combinaties worden gevormd.
Eigenschappen Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm
De Garden Collections Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuintafel. De tuintafel heeft een origineel X-frame pootstel, wat voor een unieke uitstraling zorgt. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Oregon dining tuintafel 200 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Oregon tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...