Lifestyle Savona polywood lounge vuurtafel 95 x 95 cm B-keus | 7435147535598

Lifestyle Savona polywood lounge vuurtafel 95 x 95 cm B-keus
Lekker ontspannen met vrienden met een hapje en een drankje rondom een sfeervol vuurtje?. Dat kan uitstekend bij de Lifestyle Savona polywood lounge vuurtafel. De vuurtafel heeft een prachtige industriële uitstraling en heeft een prachtige combinatie van diverse materialen. Zo is het bovenblad van de vuurtafel van gepoedercoat aluminium gecombineerd met polywood planken. 
Eigenschappen Savona vuurtafel
Het buitenframe van de Savona vuurtafel is van gepoedercoat aluminium. Dit is enorm duurzaam en is geschikt voor alle weersinvloeden. Ook mag deze vuurtafel het gehele jaar door buiten blijven staan. De zijkanten zijn afgewerkt van polywood. Polywood is een kunststof met een natuurlijke uitstraling, en is een onderhoudsvriendelijk materiaal. Het polywood kan eenvoudig gereinigd worden en beschermt worden tegen vlekvorming. Deze vuurtafel wordt als B-keus verkocht. Het betreft een nieuw product waarbij afwerkings en schoonheidsfoutjes kunnen voorkomen.
De Savona vuurtafel bestaat uit:
1x complete vuurtafel (afmeting: 95 cm x 95 cm x 53 cm hoog) 1x inbouwbrander RVS rechthoek Complete pakket van accessoires. (lava stone) In verband met sterke afprijzing geldt: geen garantie.

Prijs: 599.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...