Lifestyle Salina/Lido 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423623524532

Lifestyle Salina /Lido 180 cm dining tuinset 5-delig
De stijlvolle Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm in combinatie met de Salina tuinstoel is een schitterende aanvulling voor in jouw tuin!. De eettafel heeft een prachtige strakke vormgeving en past erg mooi bij de antracietkleurige Salina tuinstoel. Voor beide is hetzelfde hoogwaardige, antraciet aluminium gebruikt waardoor het een mooi geheel vormt. Verder heeft de tuinstoel voor buiten een kunststof kuip welke is voorzien van een erg goede zit vorm waardoor je urenlang lekker in de tuin kunt zitten. De set met tuinstoelen hebben geen onderhoud nodig en kunnen dan ook het hele jaar buiten blijven staan. Wil je deze tuinmeubelset graag in het echt bekijken of uitproberen? Kom dan gerust een keer langs in een van de Tuinmeubelshop megastores, wij hebben de koffie en thee voor je klaar staan!
De Lifestyle Salina /Lido 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel 
* 1 x Lifestyle Lido dining tafel 180 x 100 cm  Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel 
De Salina tuinstoel heeft net als de Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm een gepoedercoat aluminium frame en een kunststof zitting. De tuinstoel is daardoor bijzonder weerbestendig en door het lichte gewicht makkelijk te verplaatsen. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De dining tuinstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel voor buiten is weer zitklaar!
Eigenschappen Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Lido dining tuintafel 180 x 100 cm is een aluminium tuintafel met een keramisch tafelblad. De tuintafel heeft net als de Lifestyle Salina dining tuinstoel een aluminium frame. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk, lichtgewicht en volledig weerbestendig is. Daarbij is het frame voorzien van een sterke duurzame poedercoating, welke tijdens het productieproces door middel van hitte is aangebracht. Door deze poedercoating kan het aluminium onder andere niet gaan roesten. Dit maakt de Lifestyle Lido dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas, dit is een hard en sterk materiaal. Waardoor de tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met de Garden Collections Multi Surface Reiniger 1 ltr. Dit product voorkomt het ontstaan van vlekken.

Prijs: 739.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...