Lifestyle Rome/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Rome/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423604987936 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Rome/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
De Rome/Valley 180 x 92 cm tuinsetcombinatie heeft een moderne uitstraling. Door het gebruik van polywood voor het tafelblad ontstaat er daarbij ook een warm en landelijk accent in het tuinset. Verder is de tuintafel voorzien van een gepoedercoat aluminium frame. Dit geldt tevens voor de tuinstoel. De dubbele textileen zitting geeft de tuinstoel een prettig zitcomfort. Benieuwd naar dit 5 delige tuinmeubelset? Kom dan eens langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. We adviseren je graag.
Het Lifestyle Rome/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

* 4 x Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm  Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Rome dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunststof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan samen met de Valley dining tuintafel 180 x 92 cm het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de rechthoekige tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel, samen met de Rome dining tuinstoel, makkelijk te verplaatsten is. Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie 'look'. De 4-persoons tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo