Lifestyle Parma/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Parma/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423609862801 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Outdoor textiel.

Lifestyle Parma/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een BBQ tijdens de laatste warme zomeravonden, of gezellig bijpraten met familie en vrienden, dat is comfortabeler dan ooit met de Lifestyle Parma/Pallazo dining tuinset 5-delig. De Lifestyle Parma dining tuinstoel heeft een uniek design, en kan goed gecombineerd worden met de strakke en onderhoudsvriendelijke Pallazo dining tuintafel. Meer weten over deze tuinset, of wil je deze graag in het echt proberen? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Lifestyle Parma/Pallazo 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
 
4 x Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm  
Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Parma dining is een van de meest strakke en eigentijdse dining stoelen voor buiten uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn, evenals de Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm, volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining buitenstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 180 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel is een tafel voor buiten met een HPL tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tafel voor in de tuin is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, evenals de Lifestyle Parma dining tuinstoel, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo