Lifestyle Parma/Elena 180 cm dining tuinset 5-delig | 7435147435492

Lifestyle Parma/Elena 180 cm dining tuinset 5-delig
Een perfecte combinatie van strak design en optimaal zitcomfort: de Parma dining tuinstoel in combinatie met de Elena aluminium tuintafel. Zowel de tuinstoel als de tuintafel zijn uitgevoerd met een aluminium pootstel, wat zorgt voor een perfecte match. Het easytop tafelblad zorgt bovendien voor een warme en natuurlijke uistraling. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Parma/Elena 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Parma dining white
1 x Lifestyle Elena dining tuintafel 180 x 100 cm
Eigenschappen Lifestyle Parma dining white
De Lifestyle Parma dining white is één van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn volledig van aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro-textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro-textileen is dat het zacht aanvoelt, en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Lifestyle Elena dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Elena dining tuintafel is een luxe aluminium tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De royale tuintafel is geschikt voor 4 tot 6 zitplaatsen. Het duurzame tafelframe is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is fraai ontworpen, en heeft een uniek ontworpen pootstel. Het bovenblad van de tuintafel is van ‘Easytop on glass’. Dit is een samengestelde harde kunststof toplaag wat in de onderliggende plaat van veiligheidsglas is gegoten. Hierdoor ontstaat een uitstraling van een natuurstenen plaat, met het voordeel dat de tuintafel niet heel zwaar wordt. Hierdoor is de tuintafel goed te verplaatsen. Voor het langdurig mooi houden van het bovenblad adviseren wij om geen voorwerpen langdurig op het tafelblad te plaatsen. Hierdoor kan het bovenblad namelijk verkleuren. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 959.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...