Lifestyle New York/Brighton dining loungeset 6-delig | 7423629755763

Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 6-delig 
Ervaar het ultieme loungegevoel met de New York hoek loungeset in combinatie met de Brighton lounge tuintafel! Dit teakhouten set met extra dikke kussens geeft een uitstekend zitcomfort. De combinatie van het duurzame teakhout, luxe stoffen en aluminium accenten maakt deze tuinset tot een eyecatcher van je terras. Met de Seaside vuurtafel ontstaat bovendien een gezellige sfeer en zorg je voor extra warmte op een lange zomeravond. Daarnaast zorgt de Brighton lounge tuintafel ervoor dat je altijd wat lekkers in de buurt hebt staan! Het is ook mogelijk om je eigen setcombinatie te creëren in een van onze vele megastores of laat je online informeren door onze deskundige adviseurs. 
 
Het Lifestyle New York/Brighton 140 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle New York open bank rechts   1 x Lifestyle New York open bank links  1 x Lifestyle New York hoek module  1 x Lifestyle New York midden module  1 x Lifestyle New York lounge tuinstoel  1 x Garden Collections Brighton lounge tuintafel 140 x 80 cm.   
Eigenschappen Lifestyle New York hoek loungeset 
De hoekset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de set een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze hoekset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuinmeubelen uit de verpakking komen. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Eventueel zijn er armkussens beschikbaar, die aan het einde van de open bank gelegd kunnen worden. Zo kun je ook heerlijk wegdromen in iedere hoek van de hoekbank! Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. 
 
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge tuintafel 140 x 80 cm 
De hoge loungetafel is een robuuste teakhouten tafel die prachtig staat op elk terras. De stoere tafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De tafel is gemaakt van het natuurlijke materiaal teakhout wat ervoor zorgt dat elke tafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De lounge tuintafel kun je vier seizoenen lang buiten laten staan.

Prijs: 3889.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...