Lifestyle Marseille lounge tuinstoel

Het product Lifestyle Marseille lounge tuinstoel van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434223780747 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/teak.

Lifestyle Marseille lounge tuinstoel 
Op zoek naar de meest comfortabele aluminium relax chair? Dan zit je in de Lifestyle Marseille lounge tuinstoel als een vorst. Deze verstelbare relaxchair zit uitstekend. Het rijk gevulde zit en rug kussen biedt een optimale steun- en zitcomfort. Een heerlijke relaxstoel om in weg te dromen! De Marseille lounge stoel is onderdeel van een complete loungeserie, die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Kom proefzitten in één van onze megastores van Tuinmeubelshop en informeer naar de mogelijkheden. 
Eigenschappen Lifestyle Marseille lounge tuinstoel 
De Lifestyle Marseille lounge tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. De stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht en sterk is, en geen onderhoud nodig heeft. De kussens zijn gemaakt van een sterke stof en gevuld met een goede schuim kwaliteit. De relaxstoel is traploos verstelbaar door middel van een gasveersysteem. De houten leuningen zijn gemaakt van teakhout. Teakhout is een zeer duurzame en hoogwaardige houtsoort, wat geschikt is om het hele jaar door buiten te blijven staan. Het is mogelijk om het hout op een natuurlijke wijze te laten vergrijzen of om de bruine kleur te behouden, met behulp van een teak shield of protector. De Lifestyle Marseille lounge tuinstoel kan eenvoudig worden schoon gemaakt met een mild sopje. De loungestoel kan het hele jaar door buiten blijven staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo