Lifestyle Marseille bijzettafel

Het product Lifestyle Marseille bijzettafel van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434240113184 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/teak.

Lifestyle Marseille bijzettafel
De Lifestyle Marseille bijzettafel is een mooie en praktische toevoeging bij de Lifestyle Marseille loungeserie. Handig voor een kopje koffie of een glaasje wijn. Leuk in een hoekje naast de loungebank of tussen 2 loungestoelen op je balkon. De combinatie van teakhout en aluminium is een moderne trend in de tuinmeubelwereld. Het geeft de lounge tafel een industriële look. In de Marseille serie zijn heel veel combinaties mogelijk. Neem contact met ons op via de site of laat je informeren in één van de megastores van Tuinmeubelshop. 
Eigenschappen Lifestyle Marseille bijzettafel
De Lifestyle Marseille bijzettafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Op het frame van de bijzettafel ligt een teakhouten bovenkant. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier geplant en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie bijzettafel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo