Lifestyle Marriott/Seaside hoek loungeset 6-delig | 7423613548548

Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 6-delig 
Een exclusief loungeset op het terras, waar je heerlijk in kunt ontspannen? Dat kan uitstekend met het teakhouten Marriott hoekset in combinatie met de Seaside lounge vuurtafel van 120 bij 80 cm. Het unieke ontwerp maakt deze set tot een eyecatcher in je tuin. De overheerlijke kussens zorgen voor een uitstekend zitcomfort. Heerlijk voor de lange zomeravonden! Wil je dit uitstekende zitcomfort graag in het echt ervaren? Breng dan gezellig een bezoekje aan een van de vele megastores. 
 
Het Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 6-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle Marriott open bank rechts  1 x Lifestyle Marriott open bank links  1 x Lifestyle Marriott hoek module  1 x Lifestyle Marriott midden module  1 x Lifestyle Marriott lounge tuinstoel  1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm.   
Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De hoek loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de hoekbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de hoekset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort.  Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
 
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm 
De lounge vuurtafel is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze vuurtafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Heb je nog vragen over de Seaside vuurtafel of de Mariott hoekbank? Stel ze gerust online of in een megastore dicht bij jou in de buurt.

Prijs: 3279.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...