Lifestyle Marriott/Seaside 90 cm hoek loungeset 6-delig | 7435147564505

Lifestyle Marriott/Seaside 90 cm hoek loungeset 6-delig
De Lifestyle Mariott hoek loungeset is een stoer teakhouten loungeset uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het warme teakhout geeft een natuurlijke uitstraling en matcht in elke tuin. Bovendien kun je met de Lifestyle Seaside vuurtafel 90 x 90 cm een sfeervolle en warme avond creëren. Dit royale loungeset is bovendien uitgevoerd met een rijk gevuld kussenset wat zorgt voor een uistekend zitcomfort. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit ons grote aanbod tuinmeubelen. Neem hierover gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Marriott hoek loungeset 6-delig bestaat uit:

* 1 x Lifestyle Marriott open bank links
* 1 x Lifestyle Marriott open bank rechts
* 1 x Lifestyle Marriott hoek module
* 1 x Lifestyle Marriott midden module
* 1 x Lifestyle Marriott lounge tuinstoel
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 90 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 5-delig
De Lifestyle Mariott loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar dooor buiten blijven staan. 
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 95 x 95 cm
Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 90 x 90 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Lifestyle Marriott hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!

Prijs: 3579.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...