Lifestyle Marriott/Seaside 90 cm hoek loungeset 5-delig | 7435147564512

Lifestyle Marriott/Seaside 90 cm hoek loungeset 5-delig 
Ben je op zoek naar een modern loungeset met een natuurlijke uitstraling? Dan is de Lifestyle Marriott hoek loungeset in combinatie met de Lifestyle Seaside vuurtafel 90 x 90 cm een aanrader. Dit volledig handgemaakte loungeset is fraai vormgegeven en heeft een stijlvolle look. Dit loungeset biedt bovendien een uitstekend zitcomfort, en is een prachtige invulling voor je veranda of terras. Wil je liever je eigen tuinmeubelset samenstellen? Bezoek dan een van de vele megastores of laat je online adviseren. 
De Lifestyle Marriott/Seaside 90 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit: 

* 1 x Lifestyle Marriott open bank rechts
* 1 x Lifestyle Marriott open bank links
* 1 x Lifestyle Marriott hoek module
* 1 x Lifestyle Marriott midden module
* 1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 90 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De Lifestyle Mariott loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar dooor buiten blijven staan. 
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 90 x 90 cm 
Het buitenframe van de Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 90 x 90 cm is gemaakt van 100% aluminium en is voorzien van een sterke poedercoating. Dit zorgt ervoor dat dit materiaal volledig weerbestendig is en het gehele jaar door buiten kan blijven staan, dit geldt ook voor de Lifestyle Marriott hoek loungeset. Het bovenblad is van teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de vuurtafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. Heb jij extra informatie nodig voor het onderhoud van deze buitenset? Kijk eens verder op onze website en stel gerust je vragen via de chat!

Prijs: 3189.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...