Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig | 7423605938920

Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig 
Het is heerlijk loungen op dit stijlvolle Marriott loungeset in combinatie met de Seaside vuurtafel, die volledig zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig teakhout. Het strakke kubistische design geeft deze tuinset een unieke plaats in onze collectie. Bovendien is het hoekset voorzien van goede kwaliteit kussens, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Een aanrader voor op je terras! Het goede zitcomfort ervaar je het beste in een van de vele megastores, bekijk waar dit set te bezichtigingen is en kom gezellig langs. 
 
Het Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle Marriot open bank rechts  1 x Lifestyle Marriott open bank links  1 x Lifestyle Marriott hoek module  1 x Lifestyle Marriott lounge tuinstoel  1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm.   
Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De hoekset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de loungebank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de hoekbank volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de set uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort.  Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De hoekset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
 
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm 
De vuurtafel is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tuintafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de vuurtafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Met de Seaside lounge vuurtafel haal je warmte, sfeer en een mooie loungetafel in je tuin. Heb je vragen gekregen over de vuurtafel of de loungeset? Stel ze gerust online of kom langs in een van de megastores.

Prijs: 3139.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...