Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig | 7423601927973

Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig 
Het Marriott hoek loungeset in combinatie met de Seaside vuurtafel is een stijlvol ontworpen waarbij gebruik wordt gemaakt van luxe en duurzame materialen. De fraaie vierkante vormen geven dit teakhouten loungeset een uitnodigende en luxe uitstraling. Daarnaast maakt de bijpassende Seaside vuurtafel het helemaal compleet. Dit moderne loungeset is een sfeervolle aanwinst op je terras of in je veranda. Wil je liever je eigen tuinmeubelset samenstellen? Bezoek dan een megastore bij jou in de buurt of laat je online adviseren, wij helpen je graag. 
 
Het Lifestyle Marriott/Seaside 120 cm hoek loungeset 4-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle Marriott open bank rechts  1 x Lifestyle Marriott open bank links  1 x Lifestyle Marriott hoek module  1 x Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm.   
Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De hoek loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de loungebank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze hoekbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de set volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de hoekset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort.  Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
 
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm 
De lounge vuurtafel is een unieke tuintafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De tafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De loungetafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. Deze buitentafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de vuurtafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de tafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De Seaside vuurtafel staat garant voor warmte, sfeer en zorgt voor een gezellige toevoeging op elk terras.

Prijs: 2569.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...