Lifestyle Marriott hoek loungeset met hocker kussen 5-delig | 7423604991933

Lifestyle Marriott hoek loungeset 5-delig 
Een exclusief loungeset op jouw terras, waar je heerlijk in kunt ontspannen? Dat kan uitstekend met het teakhouten Lifestyle Marriott hoek loungeset. Het unieke ontwerp maakt dit loungeset tot een blikvanger in je tuin. De overheerlijke kussens zorgen voor een uitstekend zitcomfort. Heerlijk voor de lange zomeravonden! Je kunt ook je eigen set samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs voor gedegen advies, wij zitten ook bij jou in de buurt! 
 
Het Lifestyle Marriot hoek loungeset 5-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle Marriott open bank rechts  1 x Lifestyle Marriott open bank links  1 x Lifestyle Marriott hoek module  1 x Lifestyle Marriott midden module  1 x Lifestyle Marriott lounge tafel met kussen.   Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De Lifestyle Mariott loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de loungebank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort.  Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Prijs: 2349.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...