Lifestyle Marriott hoek loungeset incl. hocker kussen 7-delig | 7423611336369

Lifestyle Marriott hoek loungeset 7-delig 
Het teakhouten Marriott hoek loungeset is een royaal en comfortabel loungeset. In dit loungeset kun je heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven. Het teakhouten hoekset heeft een moderne look en is stijlvol vormgegeven en de hoekbank is stijlvol afgewerkt. Je kunt ook je eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze sfeervolle megastores, wij zitten ook bij jou in de buurt! 
 
Het Lifestyle Marriott hoek loungeset 7-delig bestaat uit: 
1 x Lifestyle Marriott open bank rechts  1 x Lifestyle Marriott open bank links  1 x Lifestyle Marriott hoek module  1 x Lifestyle Marriott midden module  1 x Lifestyle Marriott lounge tuinstoel  1 x Lifestyle Marriott lounge tafel met kussen.   
Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De hoek loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een 'old teak greywash' finish, wat de hoekbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de set volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de tuinmeubelen uit de verpakking komen. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort.  Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. Wil je het heerlijke zitcomfort van dit set het liefste in het echt ervaren? Breng dan gezellig een bezoekje aan een van de vele megastores.

Prijs: 2719.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...