Lifestyle Marriott/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig | 7423627952980

Lifestyle Marriott/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig 
Ben je op zoek naar een strak vormgegeven teakhouten hoekset? Dan is de Lifestyle Marriot loungeset in combinatie met de Garden Collection Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm echt een uitstekende keuze. Een volledig teakhouten loungeset met comfortabele lounge kussens. Een geweldige hoekbank opstelling, waardoor een heerlijke hoekzit ontstaat en een lounge tafel. Wil je dit heerlijke set liever eerst in het echt ervaren? Bezoek dan een megastore bij jou in de buurt en probeer het loungeset uit onder het genot van een kop koffie. 
De Lifestyle Marriott/Brighton 140 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit: 

* 1 x Lifestyle Marriott open bank rechts
* 1 x Lifestyle Marriott open bank links
* 1 x Lifestyle Marriott hoek module
* 1 x Lifestyle Marriott lounge tuinstoel
* 1 x Garden Collections Brighton lounge tuintafel 140 x 80 cm Eigenschappen Lifestyle Marriott hoek loungeset 
De Lifestyle Mariott loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungebank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. De loungeset kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
Eigenschappen Garden Collections Brighton lounge tuintafel 140 x 80 cm 
De Garden Collections Brighton lounge/dining tuintafel 140 x 80 cm is een robuuste teakhouten tuintafel die prachtig staat op elk terras. De stoere loungetafel laat zich makkelijk combineren met diverse stijlen loungesets of loungestoelen. De lounge/dining tuintafel is gemaakt van teakhout. Hout is een natuurlijk product, wat ervoor zorgt dat elke tuintafel uniek is. De tuintafel is onderhoudsvriendelijk. Je kunt de loungetafel laten vergrijzen of behandelen met een teakprotector waardoor hij meer zijn originele kleur behoudt. In beide gevallen doet dit niks af aan de kwaliteit van de tuintafel. Belangrijk om te weten is dat je teakhouten tuinmeubelen beter niet kunt afdekken met een afdekhoes!

Prijs: 2659.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...