Lifestyle Manuta hoek loungeset 6-delig | 7435147452499

Lifestyle Manuta hoek loungeset 6-delig
De moderne uitstraling van de Manuta set komt door het gebruik van aluminium in het framewerk. De strakke lijnen en de kleurcombinatie zorgen voor een mooi geheel. Het framewerk is gemaakt van antraciet gepoedercoat aluminium en de kussens zijn grijs. Deze kleuren zorgen voor een rustig geheel. De kussens geven je een prettig zitcomfort, zodat je heerlijk kunt ontspannen op je loungeset. Er is op deze hoekbank plaats voor 7 personen. Als je nog een zitplaats wilt creëren, dan kun je altijd de hocker gebruiken als poef. Verder kun je de hocker ook gebruiken als voetenbankje of plaats er een dienblad op, zodat je het kunt gebruiken als tafel. 
De Manuta loungeset bestaat uit de volgende onderdelen: 
1x Lifestyle Manuta open bank links 
1x Lifestyle Manuta open bank rechts 
1x Lifestyle Manuta hoek module
1x Lifestyle Manuta midden module
1x Lifestyle Manuta fauteuil 
1x Lifestyle Manuta voetenbank
Eigenschappen Lifestyle Manuta hoek loungeset 6-delig
De Manuta set is volledig van aluminium. Het aluminium is gepoedercoat in de kleur antraciet en beschermt je loungeset tegen krassen en stoten. De reden waarom het merk Life Style Garden Furniture gebruik maakt van aluminium is dat het vele voordelen heeft. Het is bijvoorbeeld er onderhoudsvriendelijk. Een sopje en een zachte borstel of doek zijn al voldoende om je set schoon te houden. Zo blijft je set in optimale conditie. Daarnaast kun je het eenvoudig verplaatsen, doordat het materiaal niet zwaar is. 
De meegeleverde kussens zijn grijs van kleur en zijn voor zien van een rits. Verder is er een speciale coating op de hoes aangebracht die vuil en water afstoot. Het achtergebleven vuil kan worden verwijderd door de kussenhoes koud te wassen (30°C). Als je de kussens niet meer gebruikt kun je deze het beste opbergen op een goed geventileerde plek waar weinig tot geen licht komt. Je zou eventueel ook een kussentas of -box aan kunnen schaffen.

Prijs: 1739.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...