Lifestyle Manchester/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig | 7435147464492

Lifestyle Manchester/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig
Het is heerlijk loungen op deze stijlvolle Manchester loungeset, met in het midden de Seaside vuurtafel. De Seaside vuurtafel is ideaal voor de lange zomeravonden. Als het wat afkoelt kan je lekker rondom de haard zitten. Bovendien is de Manchester loungeset voorzien van goede kwaliteit kussens, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort.
De Lifestyle Manchester/Seaside 120 cm hoek loungeset 5-delig bestaat uit:
1 x Lifestyle Manchester open bank links
1 x Lifestyle Manchester open bank rechts
1 x Lifestyle Manchester hoek module
1 x Lifestyle Manchester midden module
1 x Lifestyle Seaside vuurtafel 120 x 80 cm.
Eigenschappen Lifestyle Manchester loungeset
De Manchester loungeset is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungeset een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungeset uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungeset volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de loungeset uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De hoogwaardige kussens zijn van het merk Sunproof®, wat garant staat voor een hoge kleurechtheid en een uitstekend zitcomfort. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.
Eigenschappen Lifestyle Seaside lounge vuurtafel 120 x 80 cm
De Lifestyle Seaside loungetafel is een unieke loungetafel die een sfeervolle uitstraling geeft. De ingebouwde haard zorgt voor warmte en gezelligheid. De loungetafel is gemaakt van aluminium en duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De loungetafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De loungetafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de loungetafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze loungetafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de loungetafel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De ingebouwde haard kan eenvoudig worden aangesloten op een gasfles. Het is mogelijk om de loungetafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 3539.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...