Lifestyle Lancaster/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig | 7435147440458

Lifestyle Lancaster/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig
De Lancater tuinstoel is samen met de Granieten tuintafel een fraaie en comfortabele tuinset. De tuinstoel is ergonomisch gevormd, waardoor je een optimaal zitcomfort krijgt. Daarnaast is de Lancaster tuinstoel traploos verstelbaar, zodat je altijd in de gewenste stand kunt zitten of liggen. Samen met de Granieten tuintafel vormt dit een praktische en comfortabele tuinset. Daarnaast is de gehele tuinset geproduceerd van duurzame materialen, wat zorgt voor jarenlang plezierig buitenzitten! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag! 
De Lifestyle Lancaster/Graniet rond 120 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
Eigenschappen Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
De Lifestyle Lancatster dining tuinstoel is een comfortabele traploos verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Lancaster dinig tuinstoel heeft een aluminium frame, met kunststof onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Lancaster dining tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lancaster tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Lancaster tuinstoel is door middel van een gasveer traploos te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen. De rugleuning van de standenstoel is voorgevormd, wat zorgt voor extra steun in de rug.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel 120 cm rond
De Garden Collection granieten dining tuintafel 120 cm rond is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuintafel is geschikt voor 4 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 1289.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...