Lifestyle Lancaster/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig | 7435147447433

Lifestyle Lancaster/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig
Heerlijk dineren met familie en vrienden of genieten van lange zomerse dagen, het kan met de Lancaster/Graniet tuinset. De comfortabele en stijlvolle Lancaster tuinstoelen passen goed bij de Graniet tuintafel. Bovendien is de Lancaster tuinstoel traploos verstelbaar, zodat je altijd in de gewenste stand kunt zitten of liggen. Het geheel zorgt voor een prachtige tuinset op je terras! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
Het Lifestyle Lancaster/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:
8 x Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel rechthoek 300×100 cm
Eigenschappen Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
De Lifestyle Lancatster dining tuinstoel is een comfortable traploos verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Lancaster dinig tuinstoel heeft een aluminium frame, met kunststof onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Lancaster dining tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lancaster tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Lancaster tuinstoelis is door middel van een gasveer traploos te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen. De rugleuning van de standenstoel is voorgevormd wat zorgt voor extra steun in de rug.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel rechthoek 300×100 cm.
De Garden Collection granieten dining tuintafel rechthoek 300×100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 8-10 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren u hier graag over.

Prijs: 1999.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...