Lifestyle Lancaster/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig | 7435147459474

Lifestyle Lancaster/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle Lancaster is samen met de Granieten tuintafel een stijlvolle en duurzame tuinset. Door het gebruik van duurzame materialen ontstaat een prachtige tuinset met een lange levensduur. Daarnaast is de Lancaster dining tuinstoel traploos verstelbaar, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Lancaster/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
1 x Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm.
Eigenschappen Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
De Lifestyle Lancatster dining tuinstoel is een comfortable traploos verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Lancaster dinig tuinstoel heeft een aluminium frame, met kunststof onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Lancaster dining tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lancaster tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Lancaster tuinstoel is door middel van een gasveer traploos te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover liggen. De rugleuning van de standenstoel is voorgevormd wat zorgt voor extra steun in de rug.
Eigenschappen Garden Collections Granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel rechthoek 220 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6-8 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1579.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...