Lifestyle Lancaster/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig | 7435147511592

Lifestyle Lancaster/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
Dit tuinset uit de Tuinmeubelshop collectie heeft een tijdloze uitstraling door het halfronde wicker. Hierdoor past dit set zowel in klassieke als moderne tuinen. De Lancester tuinstoelen zijn comfortabel en hebben een gasveer verstelbare rugleuning voor extra gebruiksplezier. De General uitschuif tuintafel is een mooie strakke tuintafel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
Deze Lifestyle Lancester/General 217/277 dining tuinset bestaat uit:
6 x Lifestyle Lancester dining tuinstoel verstelbaar
1 x Lifestyle General dining tuintafel 217/277 cm.
Eigenschappen Garden Collections Lancester dining tuinstoel verstelbaar new grey 
De Lancester dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele, wicker dining tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, omdat de rugleuning volledig traploos te verstellen is. De Lancester dining tuinstoel new grey is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur new grey, geeft deze dining tuinstoel een tijdloze en eigentijdse uitstraling. De kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Lancester dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een kussen. Onder de tuinstoelen zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je daar graag over!

Prijs: 1379.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...