Lifestyle Lancaster/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig | 7435147532573

Lifestyle Lancaster/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Lancaster tuinstoel gecombineerd met de 4 Seasons Outdoor Derby Ellipse tuintafel, is één van de juweeltjes uit het grote assortiment van Tuinmeubelshop. Deze strakke tuinset vormt een mooie combinatie van verschillende materialen. Een comfortabele tuinset die garant staat voor heerlijk buiten eten en gezellige zomer avonden. Het is uiteraard ook mogelijk om een eigen set samen te stellen. Neem hiervoor gerust contact met ons op, of bezoek één van onze Megastores. Van harte welkom!

De Lifestyle Lancaster/Derby Ellips 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Lancaster tuinstoel verstelbaar antraciet
1 x 4 Seasons Outdoor Derby Ellipse dining tuintafel 180 x 110 cm.
Eigenschappen Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antraciet 
De Lifestyle Lancaster dining tuinstoel is een comfortabele, traploos verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Lancaster dining tuinstoel heeft een aluminium frame met kunststof onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Lancaster dining tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lancaster tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal dat zacht aanvoelt en meevormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Lancaster tuinstoel is door middel van een gasveer traploos te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten, als achterover kunt liggen. De rugleuning van de standenstoel is voorgevormd wat zorgt voor extra steun in de rug. 
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Derby Ellipse dining tuintafel 180 x 110 cm 
De 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel 180 x 110 cm is fraai ontworpen tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tafel tot een prachtig geheel. Het blad is gemaakt in de vorm van een ellipse, waardoor het rond loopt. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hierdoor is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Protector. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Prijs: 1389.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...