Lifestyle Lancaster/Concept 90cm dining tuinset 3-delig | 7423606364346

Lifestyle Lancaster/Concept 90cm dining tuinset 3-delig
Het Lifestyle Lancaster/Concept dining tuinset is en compact en comfortabel tuinset geschikt voor kleine ruimtes. Zoek je een mooie tuinset voor bijvoorbeeld je balkon, dan is deze tuinset echt wat voor jou. De Lancaster tuinstoel is verstelbaar door middel van een gasveer, en kan goed gecombineerd worden met de populaire Concept dining tuintafel. Deze tuinset heeft vrijwel geen onderhoud nodig. Nog meer genieten! Wil je meer weten over deze tuinset, of wil je deze in het echt bekijken? Kom gerust langs in één van onze megastores. We helpen je graag verder!
 
Het Lifestyle Lancaster/Concept 90cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antraciet 1 x Lifestyle Concept dining tuintafel 90 x 90 cm  
Eigenschappen Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel antracite
De Lifestyle Lancaster dining tuinstoel antracite is een comfortabale, traploos verstelbare tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De Lancaster dining tuinstoel heeft een aluminium frame met kunststof onderdelen. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Lancaster dining tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Lancaster tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De rugleuning van de Lancaster tuinstoel is door middel van een gasveer traploos te verstellen, waardoor je in deze tuinstoel zowel lekker kunt eten als achterover kunt liggen. De rugleuning van de standenstoel is voorgevormd wat zorgt voor extra steun in de rug. Aan de Lifestyle Concept dining tuintafel 90 x 90 cm kan je 2-4 Lancaster tuinstoelen plaatsen.
 
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een royale en strakke, aluminium tafel voor buiten in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is, net als de Lifestyle Lancaster verstelbare tuinstoel, volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel is heeft 4 tot 6 zitplaatsen. Onder de poten van de vierkante tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 519.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...