Lifestyle Gregorio/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig | 7423622598572

Lifestyle Gregorio/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig
Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores.
De Lifestyle Gregorio/Varano 210 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Gregorio dining tuinstoel stapelbaar antraciet
1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Gregorio dining tuinstoel stapelbaar 
De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel heeft een aluminium frame. Het aluminium fame is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. Dit maakt de Gregorio dining tuinstoel onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. Daarnaast is de Gregorio dining tuinstoel stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De rugleuning loopt door in de zitting en is gemaakt van textileen. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van je lichaam en een comfortabele zit. De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel is uitstekend te combineren met tuintafels van verschillende materialen. Wij adviseren je graag. 
Eigenschappen Lifestyle Varano dining tuintafel 210 x 90 cm
De Lifestyle Varano dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Varano dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.

Prijs: 889.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...