Lifestyle Gregorio/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig | 7423623160174

Lifestyle Gregorio/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig  
De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Valley dining tuintafel van 240 x 100 cm is een praktisch en comfortabel tuinset met een natuurlijke maar luxe uitstraling. De diningstoel is gemaakt van aluminium met textileen, waardoor je naast heerlijk eten ook de hele avond buiten kunt relaxen en genieten van het mooie weer. De tafel voor in de tuin is voorzien een aluminium frame en een polywood tafelblad. Dit polywood heeft een prachtige houtlook en past dan ook erg mooi bij de natuurlijke look van de Lincoln stoel. Wil je meer weten over dit tuinset? Kom dan eens gezellig langs in een Tuinmeubelshop megastore bij jou in de buurt!  
  
Het Lifestyle Gregorio/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Lifestyle Gregorio dining tuinstoel   1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 100 cm.     
Eigenschappen Lifestyle Gregorio dining tuinstoel  
De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel heeft een aluminium frame. Het aluminium fame is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. Dit maakt de Gregorio stoel onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. Daarnaast is de Gregorio buitenstoel stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De rugleuning loopt door in de zitting en is gemaakt van textileen. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van je lichaam en een comfortabele zit. De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel is uitstekend te combineren met de Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 100 cm. 
  
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 100 cm  
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tafel voor buiten goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.  De poedercoating is ook gebruikt bij het aluminium frame van de Lifestyle Gregorio dining tuinstoel. Het blad van de aluminium tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tafel voor in de tuin extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Prijs: 1089.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...