Lifestyle Gregorio/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig | 7423604431415

Lifestyle Gregorio/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig  
Ben je op zoek naar een stijlvolle invulling van jouw terras of veranda? Dan is de Lifestyle Gregorio dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Valley tuintafel van 180 cm misschien wel iets voor jou! De Lifestyle Valley diningstoel is een van de meest stijlvolle en comfortabele aluminium dining tuinstoel binnen de Tuimeubelshop collectie. De Lifestyle Valley dining buitentafel heeft een prachtig polywood tafelblad wat de set een natuurlijke uitstraling geeft. Wil jij meer weten over dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in een van de megastores van Tuinmeubelshop, we adviseren je graag!   
  
Het Lifestyle Gregorio/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:  
4 x Lifestyle Gregorio dining tuinstoel   1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 100 cm.     
Eigenschappen Lifestyle Gregorio dining tuinstoel  
De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel heeft een aluminium frame. Het aluminium fame is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. Dit maakt de Gregorio dining tuinstoel onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. Daarnaast is de Gregorio dining tuinstoel stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De rugleuning loopt door in de zitting en is gemaakt van textileen. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van je lichaam en een comfortabele zit. De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel is uitstekend te combineren met de Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 100 cm. 
 
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 100 cm  
De Lifestyle Valley dining tuintafel bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces ook gepoedercoat waardoor de tafel voor buiten goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.  De poedercoating is ook gebruikt bij het aluminium frame van de Lifestyle Gregorio dining tuinstoel.

Prijs: 789.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...