Lifestyle Gregorio/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig | 7423605717723

Lifestyle Gregorio/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig  
Op zoek naar een stijlvol modern tuinset dat ook nog eens geheel onderhoudsvrij is? Neem dan een kijkje bij het Lifestyle Gregorio/Residence 220 cm dining tuinset. Door de strakke vormgeving van zowel de tuinstoel als de tuintafel heeft dit tuinset een mooie eigentijdse look. De Lifestyle Residence tuintafel 220 x 94 cm biedt plaats aan zes tot acht personen. Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset? Kom dan eens langs in een van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.    
  
Het Lifestyle Gregorio/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Lifestyle Gregorio dining tuinstoel   1 x Lifestyle Residence dining tuintafel 220 x 94 cm.     
Eigenschappen Lifestyle Gregorio dining tuinstoel  
De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel heeft een aluminium frame. Het aluminium fame is licht van gewicht, erg stevig en kan niet roesten. Dit maakt de Gregorio dining tuinstoel onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. Daarnaast is de Gregorio dining tuinstoel stapelbaar, zodat je deze gemakkelijk kunt opbergen. De rugleuning loopt door in de zitting en is gemaakt van textileen. Dit zorgt voor een goede ondersteuning van je lichaam en een comfortabele zit. De Lifestyle Gregorio dining tuinstoel is uitstekend te combineren met de Lifestyle Residence dining tuintafel 220 x 94 cm. 
  Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 220 x 94 cm  
De Lifestyle Residence rechthoekige tuintafel is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het onderstel van deze aluminium tafel voor in de tuin bestaat uit aluminium. Dit aluminium is tijdens het productieproces door middel van hitte gepoedercoat zodat deze een goede en duurzame beschermlaag heeft. Dit zorgt ervoor dat de tafel niet kan gaat roesten en dus bestand is tegen de weersomstandigheden. Ook is aluminium licht van gewicht en de tegels zijn uitneembaar waardoor de tuintafel makkelijk verplaatst kan worden.  Het blad bestaat uit keramiek tegels, dit is een bijzonder milieuvriendelijk materiaal. Daarnaast is het ook een erg praktisch materiaal, het is namelijk hittebestendig tot wel 450 °C, kras bestendig, watervast, 100% kleurvast en trekken voedselresten en vloeistoffen er niet in. Dit maakt het materiaal dan ook net als de Lifestyle Gregorio dining tuinstoel verstelbaar onderhoudsvrij en ideaal in gebruik. De tuintafel kan dus het hele jaar buiten blijven staan en is makkelijk schoon te maken met bijvoorbeeld de Multi Surface reiniger uit onze collectie. Wel is het belangrijk om de tafel niet met agressieve schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen te behandelen

Prijs: 1089.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...