Lifestyle Dolphin/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Dolphin/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423621872833 en heeft als kleur Zwart-wit en Mixed Black-White, het materiaal bestaat oa. uit Wicker/Aluminium.

Lifestyle Dolphin/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig
Deze prachtige tuinmeubelset geeft een mooie moderne draai aan jouw tuin. De set bestaat uit de antraciete Dolphin tuinstoel en de Valley tuintafel van 240 x 92 cm beide van het merk Lifestyle. De Valley dining tuintafel heeft een uniek design en kan perfect gecombineerd worden met de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel. De tuintafel voor buiten biedt plaats aan 6 tot 8 personen. Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, we adviseren je graag!
Het Lifestyle Dolphin/Valley 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm  Eigenschappen Lifestyle Dolphin tuinstoel antraciet 
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel voor in de tuin kleurvast. De Dolphin tuinstoel is volledig onderhoudsarm en kan dan ook net als de Valley tuintafel 240 x 92 cm het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel voor in de tuin wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.  
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Lifestyle Valley dining tuintafel 240 x 92 cm bestaat uit een antraciet aluminium frame, deze is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium ook niet kan gaan roesten. Aluminium is verder ook een licht materiaal waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is. De poedercoating is ook gebruikt bij het frame van de antraciete Dolphin dining tuinstoel. 
Het blad van de tuintafel bestaat uit polywood latten, ook dit materiaal is onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft dit polywood een sfeervolle houtlook wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling.  De combinatie van deze materialen zorgt niet alleen voor een mooie look maar ook kan de tuintafel het gehele jaar buiten blijven staan. Als u de tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood, ook voorkomen ze het ontstaan van vlekken.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo