Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423640944948 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Mixed Black-Taupe, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig  
Het Dolphin/San Francisco tuinset is een uniek dining set. De Dolphin tuinstoelen in combinatie met de San Francisco tuintafel zorgen voor de perfecte borrelhoek in jouw tuin. Kom eens gezellig langs in een van onze megastores om zelf een mooie combinatie te maken. De koffie staat klaar!  
  
Het Lifestyle Dolphin/San Francisco 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:  
6 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel   1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm    
Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel naturel  
De Dolphin diningstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad dat UV-bestendig is en daardoor kleurvast. De tuinstoel is onderhoudsarm en kan het hele jaar buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd met water- en vuilafstotende kussens. De kussenhoezen zijn te wassen op 30 graden.  
  
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 260 x 100 cm  
De San Francisco diningtafel heeft een robuust aluminium frame en een dik teakhouten blad. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Deze buitentafel is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de eettafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Deze tuintafel kan het hele jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden met een hoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo