Lifestyle Dolphin/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Dolphin/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423607720790 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Mixed Black-White, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Lifestyle Dolphin/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Als je kiest voor de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet, dan kies je voor een kuipstoel met een prachtig design. Het materiaal en de kleuren zorgen ervoor dat deze stoel een ware eyecatcher is in je tuin. Door deze fraaie tuinstoelen te combineren met de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm krijg je een mooi en hip geheel. Het Lifestyle Dolphin/Pallazo 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
 
Het Lifestyle Dolphin/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.  
Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze stoel voor in de tuin kleurvast. De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet is, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm, volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.
 
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een tafel voor in de tuin met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm kan, net als de Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet, met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo