Lifestyle Dolphin/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Lifestyle Dolphin/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423600093020 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Lifestyle Dolphin/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig
Zonder zorgen genieten van het buitenleven. Stevigheid en duurzaamheid verpakt in een stijlvol en modern jasje. Ultiem zitcomfort zonder concessies te doen. Je vindt het allemaal in deze tuinset. De antraciet uitgevoerde Lifestyle Dolphin stoelen vormen een prachtige combinatie met de robuuste, granieten tafel van Garden Collections. Deze zomer geen zorgen over wie waar zit, want met 8 zitplaatsen aan de stevige tafel van 300 x 100 cm is er genoeg ruimte voor iedereen. Benieuwd naar al onze opties of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van onze Tuinmeubelshop Megastores. Wij helpen je graag!
De Lifestyle Dolphin/Graniet 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:

* 8 x Lifestyle Dolphin tuinstoel antraciet
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 300 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin tuinstoel antraciet
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Hierdoor ontstaat er na de behandeling een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze tuinstoel kleurvast. Net als de Garden Collections granieten tafel is de tuinstoel volledig onderhoudsarm en kan deze het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 300 x 100 cm 
De Garden Collection Graniet dining tuintafel rechthoek 300 x 100 cm is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Zowel het onderstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er niets in het tafelblad kan trekken en er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt. Er kunnen bij normaal gebruik geen krassen ontstaan. Ook is de tuintafel, net als de Dolphin tuinstoelen, volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel daarnaast altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waarbij de tuintafel het zonlicht niet weerkaatst en dus niet in je gezicht schittert. De tuintafel is eveneens eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Ook hier kunnen we je alle ins en outs van vertellen.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo