Lifestyle Dolphin/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Dolphin/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434219128188 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Mixed Black-Taupe, het materiaal bestaat oa. uit Wicker.

Lifestyle Dolphin/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig 
Als je kiest voor de Lifestyle Dolphin tuinstoel, dan kies je voor een kuipstoel met een prachtig design. Het materiaal en de kleuren zorgen ervoor dat deze tuinstoel een ware eyecatcher is in je tuin. Door deze fraaie tuinstoelen te combineren met de granieten tuintafel krijg je een mooi en hip geheel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores voor deskundig advies. Wij helpen je graag verder!
De Lifestyle Dolphin/Graniet 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 

* 6 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet 
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm  Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel antraciet 
De Dolphin buitenstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten dat er een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel is aangebracht. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten en dus perfect materiaal is voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig en kleurvast. De tuinstoel is, net als de granieten tuintafel, volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden. 
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm 
De Garden Collections Graniet dining tuintafel 220 x 100 cm is een van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 tot 8 Dolphin dining tuinstoelen. Zowel zuilen als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal waardoor de tuintafel erg gebruiksvriendelijk is. De tuintafel kan tegen vorst en krast niet. Door het gewicht van de granieten eettafel staat ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad, waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst of extreem warm wordt. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Voor deze tuintafel zijn speciaal gemaakt Outdoor Cover beschermhoezen. Wij geven ook hierover graag advies.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo