Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423602558527 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig 
Wil jij een strak design op het terras? Dan is de Lifestyle Delgada stapelbare stoel een aanrader. Samen met de polywood Lifestyle Forest dining tafel vormt dit een eigentijdse en strakke tuinmeubelen set met een natuurlijke look. Je kunt ook jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van onze megastores. Wij zitten met onze sfeervolle megastores altijd bij jou in de omgeving! 
 
Het Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
·        6 x Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar 
·        1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm. 
 
Eigenschappen Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar 
De stapelbare buitenstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. Het fraaie kubistische frame zorgt voor een strakke uitstraling. De stoel voor buiten heeft een aluminium frame en is dus licht in gewicht en kan niet roesten. Hiermee is de stapelbare tuinstoel volledig weerbestendig. Daarnaast heeft de dining stoel een bekleding van textileen. Dit is een zacht kunststof materiaal wat mee vormt tijdens het zitten. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor deze makkelijk verschoven kan worden. 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de buitentafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De dining tafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Geïnteresseerd in deze buitenset? Neem dan eens een kijkje in een van onze megastores waar onze gespecialiseerde verkoopadviseurs de koffie klaar hebben staan!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo