Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig

Het product Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423601577598 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
In de moderne Lifestyle Delgada tuinstoelen kun je genieten van het buitenleven in stijl. Door de sledepoot hebben deze stapelstoelen een exclusief design. Daarnaast zitten de buitenstoelen zeer comfortabel en hebben ze een strakke uitstraling. Het frame van de eettafel en picknickbank is sierlijk afgewerkt en is gemaakt van aluminium. Dit is een onderhoudsvriendelijk materiaal, zodat jij nog langer van het buitenleven kunt genieten. Het is ook mogelijk om je eigen tuinmeubelset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem online contact met ons op of bezoek een van onze megastores bij jou in de omgeving! 
 
Het Lifestyle Delgada/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
·        3 x Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar 
·        1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
·        1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm. 
Eigenschappen Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar 
De stapelbare buitenstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. Het fraaie kubistische frame zorgt voor een strakke uitstraling. De eetstoel heeft een aluminium frame en is dus licht in gewicht en kan niet roesten. Hiermee is de stapelbare tuinstoel volledig weerbestendig. Daarnaast heeft de stoel voor buiten een bekleding van textileen. Dit is een zacht kunststof materiaal wat mee vormt tijdens het zitten. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor deze makkelijk verschoven kan worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. 
 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de buitentafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De dining tafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. Dit geldt ook voor de bijpassende picknickbank!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo