Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434239424413 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Greywash Teak (rope=stone grey), het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig 
Deze tuinset is een aanwinst voor je tuin. Het gebruik van de verschillende materialen zorgt voor een unieke en exclusieve uitstraling. Door het goede zitcomfort zit je heerlijk en kun je uitstekend ontspannen. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren. Wij zitten met oze vele megastores ook bij jou in de omgeving.
De Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:

* 8 x Lifestyle Dallas dining tuinstoel grey stapelbaar
* 1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar grey
De Lifestyle Dallas dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinstoel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinstoel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinstoel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuinstoel uit de verpakking komt, dit geldt ook voor het blad van de San Francisco eettafel. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd met textileen. Dit is een kunststof vlechtwerk wat zeer sterk is. Daarnaast is het ook flexibel, zodat het meevormt met je lichaam, wat voor een uitstekend zitcomfort zorgt.
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm
De Lifestyle San Franscico dining tuintafel 300 x 100 cm bestaat uit een massief teak houten tafelblad en een aluminium pootstel. Het aluminium pootstel is volledig gepoedercoat. Dit houdt in dat de lak met een speciale behandeling is aangebracht, wat een sterke bovenlaag vormt. Het mooie pootstel is uitgevoerd met een antraciet coating. Aluminium is een materiaal wat niet kan roesten en hierdoor volledig weerbestendig is. Het bovenblad is gemaakt van massief teakhout en matcht daardoor mooi met de Dallas buitenstoelen. Dit teakhout is afkomstig van maatschappelijk verantwoord bosbeheer uit Indonesië. Teakhout is bovendien een duurzame houtsoort. Het teakhout is behandeld met een Greywash, waardoor de kleur van het bovenblad mooi is afgestemd op het pootstel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo