Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig

Het product Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434234541597 en heeft als kleur Zwart en Greywash Teak (rope=stone black), het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig
Op zoek naar een tuinset dat helemaal van deze tijd is en een combinatie heeft van rope en aluminium? Dan is de Dallas/San Francisco 300 cm tuinset echt iets voor jou! Het gebruik van de verschillende materialen zorgt voor een unieke en exclusieve uitstraling. Door het goede zitcomfort van de Dallas tuinstoel zit je heerlijk en kun je uitstekend ontspannen. De San Francisco tuintafel is 300 cm en heeft plaats genoeg voor al je hapjes en drankjes. Wil je dit tuinset graag in het echt bezichtigen? Kom dan gerust eens langs bij een Tuinmeubelshop megastore bij jou in de buurt. Wij zetten de koffie vast voor je klaar!
De Lifestyle Dallas/San Francisco 300 cm dining tuinset 9-delig bestaat uit:

* 8 x Lifestyle Dallas dining tuinstoel stone black stapelbaar
* 1 x Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Dallas dining tuinstoel rope stapelbaar
De Lifestyle Dallas dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig teakhout, net als de San Francisco tuintafel. Het teakhout van zowel de Dallas tuinstoel als San Francisco tuintafel is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesie en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinstoel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuinstoel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinstoel volledig te laten vergrijzen, of op de kleur te behouden zoals de tuinstoel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De zitting en de rugleuning zijn uitgevoerd met textileen. Dit is een kunststof vlechtwerk wat zeer sterk is. Daarnaast is het ook flexibel, zodat het meevormt met je lichaam, wat voor een uitstekend zitcomfort zorgt.
Eigenschappen Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm
De Lifestyle San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een blikvanger in je tuin. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De San Francisco dining tuintafel 300 x 100 cm is een royale 8-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De San Francisco tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om zowel de San Francisco tuintafel als de Dallas tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo