Lifestyle Belmond bistroset 3-delig

Het product Lifestyle Belmond bistroset 3-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7423602184146 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium.

Lifestyle Belmond bistroset 3-delig
Heerlijk onderuit ontspannen van de zon is mogelijk met de Lifestyle Belmond bistroset! De Belmond loungestoelen zijn per gasveer verstelbaar en daardoor heerlijk comfortabel. Het is ook mogelijk om je eigen bistroset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren!
Het Lifestyle Belmond bistroset 3-delig bestaat uit:
2 x Lifestyle Belmond lounge tuinstoel verstelbaar
1 x Lifestyle Belmond bijzettafel
Eigenschappen Belmond bistroset 3-delig
De Lifestyle Belmond bistroset is gemaakt van duurzame materialen. De bistroset is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht en sterk is, en geen onderhoud nodig heeft. De kussens zijn gemaakt van een sterke stof en gevuld met een goede schuim kwaliteit. De relaxstoel is traploos verstelbaar door middel van een gasveersysteem. De Lifestyle Belmond bistroset kan eenvoudig worden schoon gemaakt met een mild sopje. De bistroset kan het hele jaar door buiten blijven staan.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo