Lifestyle Amarilla/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig stapelbaar | 7435147412479

Lifestyle Amarilla/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig stapelbaar
De Lifestyle Amarilla tuinstoel vormt samen met de Concept aluminium tuintafel een moderne en stijlvolle tuinset. Door de open structuur van de aluminium dining tuinstoel ontstaat een 'luchtige' uitstraling. Daarnaast zijn de stoelen erg praktisch in het gebruik wat de tuinset bijzonder gebruiksvriendelijk maakt. En niet onbelangrijk: de stoelen zitten bijzonder comfortabel! Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Amarilla/Concept 90 cm dining tuinset 3-delig stapelbaar bestaat uit:
2 x Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel antraciet
De Lifestyle Amarilla stapelbare tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Hiermee is de Amarilla stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Amarilla tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt, en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. De Amarilla tuinstoel is makkelijk te stapelen. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Concept tuintafel 90 x 90 cm is een eigentijdse en strakke aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, en niet kan roesten. Daarnaast is de tuintafel voorzien van een stevig pootstel. De Concept tuintafel heeft 4 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.

Prijs: 459.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...