Lifestyle Advance/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig

Het product Lifestyle Advance/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig van het merk Lifestyle Garden Furniture heeft als EAN code: 7434222369370 en heeft als kleur Wit en White wash Rope, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Lifestyle Advance/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig
Vind jij lekker tafelen met vrienden en familie ook zo gezellig? De Lifestyle Advance/Valencia 220 cm dining tuinset hier uitermate geschikt voor. De moderne Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm gecombineerd met de unieke Lifestyle Advance tuinstoel maken dat je optimaal kunt genieten. Kom langs in één van onze megastores om zelf een mooie combinatie te maken. De koffie staat klaar!
De Lifestyle Advance/Valencia 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Lifestyle Advance dining tuinstoel white wash
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Advance dining tuinstoel white wash
Het frame van de duurzaam ontwikkelde Lifestyle Advance stoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een sterke coating welke onder hoge temperatuur wordt aangebracht en een extra bescherming geeft. De Advance dining tuinstoel is gevlochten met een hoogwaardige wicker draad van het bekende merk Viro. Dit is een hoge kwaliteits 100% kunststof vlechtwerk draad welke UV-bestendig en kleurecht is. De tuinstoel is voorzien van een All Weather zitkussen. Dit zitkussen is voorzien van een waterafstotende en vuilwerende coating. De Lifestyle Advance dining tuinstoel kan, net als de Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm, het hele jaar buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 220 x 90 cm is een royale tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Het framewerk is uitgevoerd van aluminium en de tuintafel heeft ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is antraciet gekleurd. Door de ronde poten is deze tuintafel mooi te combineren met de Lifestyle Advance dining tuinstoel white wash.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo