Hartman Sophie teak/Sophie studio 240 cm dining tuinset 7-delig | 7435147466403

Hartman Sophie teak/Sophie 240 cm dining tuinset 7-delig
De Hartman Sophie tuinstoel heeft dankzij haar ronde vormen een uitstekend zitcomfort. Deze mooie tuinstoel gecombineerd met de Hartman Sophie tuintafel creëert een echte blikvanger in jouw tuin! Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren. 
De Hartman Sophie teak/Sophie 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Sophie teak dining tuinstoel wit
1 x Hartman Sophie studio dining tuintafel 240 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel 
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een duurzaam, teakhouten onderstel met ronde poten. Hierdoor is deze tuinstoel uitstekend te combineren met een teakhouten tuintafel. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. Een speciale actie bij Tuinmeubelshop is dat er bij aankoop van een Hartman Sophie product er gratis een passend zitkussen wordt meegeleverd. Dit zorgt voor nog meer zitcomfort! De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan. 
Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuintafel 240 cm
De Hartman Sophie tuintafel is een strak ontworpen tuintafel met een stevig pootstel. De Sophie tuintafel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het bovenblad is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig HPL. HPL heeft als belangrijke eigenschappen dat het kleurecht is, heel sterk en vorstbestendig. De combinatie van de materialen aluminium en HPL zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuintafel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie tuintafel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.

Prijs: 2469.00 (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...