Hartman Sophie teak/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig

Het product Hartman Sophie teak/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig van het merk Hartman heeft als EAN code: 7435147515569 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Xerix, het materiaal bestaat oa. uit Kunststof.

Hartman Sophie teak/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig
De Hartman Sophie dining stoel in combinatie met de teakhouten Bristol tafel vomt een eigentijdse en moderne tuinset met een natuurlijke look. De heerlijk zittende stoelen maken een een kleurrijke en gezellige combinatie met de massief teakhouten tafel. Een uitsteknde tuinset om buiten aan te eten of een spelletje te doen! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie teak/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
6 x Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel xerix
1 x Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 180 x 90 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie dining tuinstoel met teak pootstel 
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een duurzaam, teakhouten onderstel met ronde poten. Hierdoor is deze tuinstoel uitstekend te combineren met een teakhouten tuintafel. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. Deze kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 180 x 90 cm 
De Garden Collections Bristol tuintafel rechthoek 180 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is geschikt voor 4 tot 6 zitplaatsen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuitafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo